Norwegian Forest Cats "Cattery Trixsikke"

Welkom op de website van " Cattery TrixSikke in Ommen.

Tika

Fulco’s Ulke is geboren op 5 februari 2018. Haar vader is Int. Ch. Prince Omahkatayo en haar moeder is Fulco’s Ollie. Op 19 september is Fulco’s Ulke, roepnaam Tika bij ons komen wonen als herplaatser. Ze heeft dezelfde ouders als Fulco’s Trixie.

Op 6 juli 2020 zijn wij verrast door de geboorte van een 3 kleurig poesje. De planning was om te kijken of er een nestje haalbaar zou zijn in het najaar van 2020. Rondom de geboorte van ons andere nestje (2 mei 2020) hebben Tika en Obelix samen in de buitenren gespeeld. Het resultaat mag er zijn !

Het is een mooi 3 kleurig poesje met een geboorte gewicht van bijna 150 gram ! Wij gaan enorm van dit nieuwe wonder genieten. In eerste instantie wilden wij van elk nestje zelf een kitten houden maar Xenia is 6 oktober 2020 verhuist naar Gerrit en Marga van de Haar. www.cattery-fulco.nl . Xenia is verhuist naar de fokkers van Trixie en Tika. Dit betekent dat ze is gaan wonen bij haar “oma”. Xenia heeft een gouden mandje gevonden ! Gerrit en Marga kunnen met de komst van Xenia hun cattery Fulco voortzetten met hun eigen lijn doordat Tika ( Fulco’s Ulke) de moeder is van Xenia.

© 2021 Norwegian Forest Cats "Cattery Trixsikke"

Thema door Anders Norén